Lediga jobb
Sveriges Lärare
Ämnesläraren
Folkhögskolan
Förskolan
Fritidspedagogik
Grundskolläraren
Specialpedagogik
Vi Vägledare
Vi Lärare
Yrkesläraren
Förskoleguiden

Om oss

Lararguiden.se är en av Sveriges äldsta och största jobbsajter för lärare, förskollärare, fritidspedagoger, rektorer och andra som söker nya utmaningar i skolans värld.

Våra kanaler

Lärarguiden ägs av Sveriges Lärare. Sveriges Lärare ger ut 11 magasin samt deras stora förbundstidning Vi Lärare. (Sveriges Lärare är det nya förbundet som är ett resultat av att Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund har gått ihop).

Vi Lärare riktar sig till lärare, skolledare och rektorer inom alla skolformer och ämnen, men också till lärarutbildare, forskare, politiker, studenter, studie- och yrkesvägledare samt självklart en intresserad allmänhet. Med 300.000 medlemmar är vi ett av arbetsmarknadens största förbund och en kraft att räkna med på varje arbetsplats!

Vi står för platsannonseringen på samtliga Sveriges Lärares tidningar/magasin:

Vi Lärare Ämnesläraren folkhogskolan forskolan fritidspedagogik Grundskolläraren specialpedagogik Vi Vägledare Yrkesläraren

På Lärarnas Tidnings webbsida finns förutom vår välbesökta sida med lediga jobb också riktligt med nyheter och material samlat om aktualiteter i branschen.


Kontakt

För dig som rekryterar och vill veta mer om våra kanaler och priser - läs mer här eller kontakta oss.

telefon Växel nr: 08-650 69 20
mail jobb@jobbdirekt.se
adress Arenavägen 45 16 tr, 121 77 Johanneshov

Försäljning/Marknad:

gubbe John Klockhoff
telefon 08-650 69 20
mail john.klockhoff@jobbdirekt.se

Annonsavdelning

telefon 08-650 69 20  
mail traffic@jobbdirekt.se