Lediga jobb
Lärarförbundet
Förskoleguiden
Läraren
Ämnesläraren
Chef & Ledarskap

Lärarförbundet tidning för skolledare – Utges av Lärarförbundet

Grundskolläraren
Yrkesläraren
Förskolan
Fritidspedagogik
Specialpedagogik

Om Lararguiden.se

Lararguiden.se är Sveriges största jobbsite mot lärare på alla nivåer och har blivit det naturliga valet för dig som letar nya utmaningar och en pålitlig leverantör av rekryteringstjänster. Lararguiden.se är en del av Jobbdirekt som grundades av Schibsted redan 1999.

Vi samarbetar med Lärarförbundets (ca 230.000 medlemmar) tidningar, Lärarnas Tidning och dess stora och rikstäckande tidningsavdelning. Lärarnas Tidnings ambition är att vara den mest heltäckande webbplatsen inom skola och utbildning och riktar sig i första hand till lärare och skolledare/rektorer inom alla skolformer och ämnen. Men även till lärarutbildare, forskare, politiker, studenter och en intresserad allmänhet.

Här finns nyheter och material samlat från Lärarförbundets samtliga 13 tidningar, från förskola till högskola: Lärarnas tidning, Pedagogiska magasinet, Chef och Ledarskap, Förskolan, Fritidspedagogen, miVIDA, Alfa, Origo, Uttryck, Specialpedagogik, Tidningen Gymnasiet, Folkhögskolan och nättidningen Högskolan.

Vårt fokus ligger på dig som söker lediga jobb. Vi har idag Sveriges mest användarvänliga jobbsajt vilket gör själva sökandet efter nytt jobb väldigt enkelt och möjliggör att vi tillsammans når resultat snabbare och effektivare än den traditionella jobbsajten. Dessutom har vi ett konstant flöde av spännande jobb på Lararguiden.se, just nu har vi över 2.000 lediga tjänster!

Prenumerera på lediga jobb!

Du kan prenumerera på lediga jobb och få dem mailade till dig en gång per dag alternativt en gång i veckan.

Att du dessutom kan söka efter jobb specifikt i t.ex. Stockholm eller Göteborg är en extra bonus.

Vi önskar dig lycka till med jobbsökandet och hoppas att du uppskattar våra tjänster och till dig som rekryterare, tack en än gång för att ni valt Lararguiden.se som ert förstahandsval i er rekrytering.

/Lararguiden.se


Kontaktinformation

Vill du komma i kontakt eller annonsera på Lararguiden.se, här nedan finner du kontaktinformation.

Kontakta oss här nedan:

Växel nr: 08-650 69 20
Mail: jobb@lararguiden.se
Adress: Arenavägen 45, 12177 Johanneshov

Försäljning/Marknad:

John Klockhoff på telefon 08-653 05 41 alt. maila john.klockkhoff@lararguiden.se

Teknik:

teknik@lararguiden.se alt. Telefon 08-653 03 68

Annonsavdelningen:

traffic@lararguiden.se